ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το Anamo.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση οι χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας από το 2007 εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας.

Αγορά με δόσεις: Δεν υπάρχει η δυνατότητα δόσεων.

β) Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη της Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

- ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΕΜΒΑΣΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

- ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στα γραφεία του Anamo.gr στην Θεσσαλονίκη:

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στην ενότητα Μέθοδος Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει σε κράτηση για 2 μέρες. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο των γραφείων κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να προεξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) για την ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με κάρτα μέσω POS στο ταμείο των γραφείων.

δ) Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΕΘΝΙΚΗ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 744/00151218
IBAN: GR29 0110 7440 0000 7440 0151 218

EUROBANK
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 0026.0388.29.0200280776
IBAN: GR59 0260 3880 0002 9020 0280 776

ALPHA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 712 002101114659
IBAN: GR05 0140 7120 7120 0210 1114 659

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5266-071929-602
IBAN: GR44 0172 2660 0052 6607 1929 602

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310-558-211 ή στο sales@anamo.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

ε) Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

στ) Πληρωμή μέσω Bitcoin

Με την επιλογή Bitcoin ως τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σας, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι bitcoin σας ώστε να ολοκληρώσετε την αγορά σας:

Αφού επιλέξετε το Bitcoin ως τρόπο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στον εγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο BitPay, όπου και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους 2 συνεργάτες (Alpha Bank & Eurobank).

- Στη συνέχεια επιλέξετε την τράπεζα που επιθυμείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία του προσωπικού σας wallet (my Alpha wallet ή Eurobank Masterpass). Εφόσον έχετε επιλέξει στο παρελθόν το wallet της προτίμησής σας, παραλείπεται αυτό το βήμα.

- Τέλος, θα λάβετε ειδοποίηση στην εφαρμογή e banking (¨ψηφιακό πορτοφόλι¨) ώστε να εγκρίνετε την πληρωμή και να ολοκληρωθεί πλέον η αγορά σας. Oι online αγορές με τη χρήση Masterpass, γίνονται με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του παγκοσμίου δικτύου πληρωμών της Mastercard. Αποθηκεύοντας όλες τις κάρτες και τις διευθύνσεις σας στο ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) της συνεργαζόμενης τράπεζας που θα επιλέξετε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard κάνει το online checkout μία ξεχωριστή εμπειρία για εσάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση επιστροφής ή αποζημίωσης επιστρέφεται το αντίστοιχο ποσό σε EUR και όχι το πληρωθέν ποσό σε BTC. Για παράδειγμα μια παραγγελία αξίας 160 € δικαιούται 160 € σε BTC κατά τη χρονική στιγμή της επιστροφής ανάλογα με την τότε ισοτιμία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το bitpay.com